E-handel

E-handel

Läs om erfarenheter av e-handel i Företagsnyckeln

E-handeln fortsätter även detta år som ett hett ämne och i senaste numret av tidningen Företagsnyckeln var temat just e-handel. Temat innehöll mycket nyttig info för småföretag som funderar på e-handel.
Bland annat hade Enitis produktchef Nina Hägen skrivit en artikel om hur e-handeln är idag med tips för småföretagaren som vill starta webbshop. Man kunde också läsa intervjuer med företag med flerårig erfarenhet av e-handel. Intervjuerna var gjorda med f...

E-handel

Ge din webbshop en extra skjuts framåt

Under december månad har vi lagt fokus på att lyfta fram e-handeln och därf...

E-handel

Marknadsföring av webbshop med liten budget

Vid all lansering ska man kalkylera för att kunna marknadsföra sin nya produkt eller tjänst, och webbshoppen utgör inget undantag. Vi kommer under december månad att publicera en liten guide med tips för marknadsföring av just webbshoppar. Detta är den första delen och vi kommer tipsa dig om de marknadsföringsknep som kostar dig minst men som ger stor avkastning tillbaka. 

...

E-handel

Hur skall du marknadsföra din webbshop?

Att öppna e-handel är, rent praktiskt, ingen svår match. Man kommer överens med några leverantörer om teknisk lösning, produkter, betalning och frakt och så kan man öppna sin webbshop.

Vi kommer i december att publicera en två-stegs-guide med olika knep för marknadsföring av din webbshop.
Kika in i slutet av veckan för så presenterar vi tips på hur man med liten budget marknadsför sin webbshop. 

De flesta öppnar webbshop för att kunna nå fler kunder än...

E-handel

Funderat på att starta webbutik?

E-handeln fortsätter att växa. E-handeln växer betydligt mer än den vanliga detaljhandeln.
Det finns två sorters grupper som startar webbutik – de som redan har en fysisk butik och vill komplementera med e-handel och de som enbart satsar på e-handel.

Tidigare var det vanligt att man skiljde webbföretag och fysiska butiker åt. Men på senaste tid har allt fler handlare med en fysisk butik insett vikten och fördelarna med att också satsa på e-handel. Konkurrensen om att kunna betjäna...