Usein kysyttyä

Yleistä

Mistä voin lukea yleiset tilausehdot?
Yleiset ehtomme voit lukea ja ladata tästä. 
Yleiset sopimusehdot.

Miten maksut hoidetaan?
Käyttökustannukset laskutetaan 1-2 kertaa vuodessa. Kotisivun aloitusmaksu laskutetaan neljän viikon kuluessa kotisivun ohjelmoinnin valmistumisesta.

Kotisivu

Kauanko kotisivun toimitus kestää?
Kaikkineen n. 3-4 viikkoa; sisällön siirto vanhalta kotisivulta tai uuden sisällön tuotanto, uuden kotisivun suunnittelu, ohjelmointi ja uuden kotisivun julkaisu.  

Voinko hallinnoida kotisivua?
Saat kirjautumistiedot ja käsikirjan, joten pääset koska tahansa muuttamaan kotisivujesi tekstejä, kuvia, tuotteita, aukioloaikoja, uutisia, yhteystietoja jne. Jos taidot ja aika eivät riitä kotisivun päivittämiseen, voit solmia kanssamme palvelusopimuksen ja me pidämme huolen kotisivun päivityksestä.  

Voiko kotisivua päivittää ja kehittää jatkossa?
Kotisivut eivät elä ikuisesti ja niitä on päivitettävä ajan myötä layoutin tai tekniikan osalta tarpeita ja kysyntää vastaavasti. Käytössämme on Drupal, jolla voi helposti kehittää kotisivuja. 

Mitä kuukausimaksu sisältää?
Kuukausimaksu vaihtelee tuotepaketista riippuen. Kaikille tuotepaketeille on yhteistä se, että ne sisältävät palvelu- ja versiopäivitykset, backupin ja turvapäivitykset, verkkohotellin, sähköpostin sekä Enitin puhelin- tai sähköpostipalvelun toimistoaikana. 

Sisältyykö sähköposti?
Kuukausimaksuun sisältyy kolme yksinkertaista POP- ja IMAP-sähköpostilaatikkoa.   

Verkkokauppa

Montako tuotetta Eniti-verkkokaupassa voi olla?
Kaikissa verkkokauppamoduuleissa voi olla rajaton määrä tuotteita.  

Mitkä maksupalvelut toimivat Eniti-verkkokaupassa?
Eniti-verkkokaupassa ja Webbshop Prossa voi käyttää Checkout-maksupalvelua. Checkout tarjoaa kattavan maksujärjestelmän. Asiakkaamme valitsee itse, mitä Checkout-palveluja verkkokauppaan tulee. Tarkista hinnat ja tuotepaketit osoitteesta www.checkout.fi

Enitin 9,90 € kuukaudessa maksava tilaustoiminto ei sisällä maksupalvelua. Lähetät oman laskun tai maksatat tilauksen asiakkaalla manuaalisesti ennen kuin lähetät tuotteen.    

Voiko verkkokauppa kasvaa, esim. useammilla kielillä ja valuutoilla?

Kyllä, päivitämme verkkokaupan Webshop Pro:ksi ja sopeutamme sen tarpeisiisi.  

Uutiskirje

Mitä etua on sähköisestä suoramainonnasta?
Sähköpostimainonta on edullinen tapa tavoittaa asiakkaat. Koska jakelukustannuksia ei ole, palvelu on huomattavasti halvempaa kuin muu suoramainonta.   

Sähköisen suoramainonnan suurin etu on seurantamahdollisuus. Lähetetystä mainonnasta saa tilastoja, joita ei voi verrata muuhun suoramainontaan. Saat raportteja siitä, moniko asiakas on avannut postin ja klikannut uutiskirjeesi linkkejä. Saat tietää, miten monesta vastaanottajasta sait asiakkaan, ja mitkä tuotteet ja palvelut kiinnostivat eniten.      

Mitä tarvitsen voidakseni käyttää tällaisia mainoksia?
Sähköpostiosoitteita. Tarvitset vain asiakkaittesi sähköpostiosoitteita. Me huolehdimme lopusta.  

Mutta mitä enemmän tietoa sinulla on asiakkaistasi, kuten nimi, kieli, paikkakunta, ostoshistoria ja kiinnostuksen kohteet, sitä paremmin suunnattua mainontaa voit lähettää. 

Voiko sähköpostiosoitteita ostaa?
Sähköpostiosoitteita ostetaan varsin usein, mutta suosittelemme tiettyä varovaisuutta. Tuntemattomat osoitelistat voivat olla hyvälaatuisia, eikä kaikkia sähköpostilistoja ei käytetä roskapostin lähettämiseen. Suosittelemme ja tuemme kuitenkin mieluummin orgaanisesti rakennettuja sähköpostilistoja. Haluamme sähköpostimainonnallesi mahdollisimman hyvän ja uskottavan tuoton.   

Palvelintila & verkkotunnus

Sisältyvätkö verkkohotelli ja -tunnus kotisivun hintaan?
Kyllä, meillä on oma verkkohotelli asiakkaidemme kotisivuja varten. Voidaksemme tarjota parasta palvelua ja tekniikkaa, hoidamme palvelimemme itse. Meiltä ostamasi kotisivun kuukausimaksuun sisältyvät verkkohotellin kustannukset. Verkkotunnuksen omistaa aina asiakkaamme, ja siitä tulee siksi lisämaksu. Me rekisteröimme ja siirrämme verkkotunnuksen kustannuksitta hankkiessasi kotisivun meiltä.    

Miten hankin oman verkkotunnuksen?
Verkkotunnus ostetaan tunnusten toimittajalta ja me liitämme sen kotisivuun. Verkkotunnus maksaa n. 9-15 €/vuosi toimittajasta ja sopimuksesta riippuen. Aluksi on tarkistettava, ettei suunniteltu verkkotunnus jo ole varattu. Verkkotunnuksen rekisteröijällä on siihen etuoikeus jatkossakin. Siksi voi olla syytä rekisteröidä verkkotunnus jo varhaisessa vaiheessa tulevaisuutta ajatellen. Verkkotunnuksia on erilaisia, esimerkiksi .fi, .com, .net ja .org.

Osta nimi vakiintuneelta yritykseltä, sillä haluat ehkä siirtää tai muuttaa tunnusta tulevaisuudessa. Nimen voi ostaa esimerkiksi Viestintävirastolta.

Ajankohtaista