Uutiskirjeet

Sähköinen suoramainonta, sähköpostissa lähetettävä uutiskirje, on edullinen suoramainontatapa. Tarvitset vain joukon sähköpostiosoitteita. Lopusta huolehdimme me.

Tarjoamme täyden uutiskirjepalvelun. Suunnittelemme layoutin, kirjoitamme sisällön ja liitämme siihen asianmukaisen kuvituksen. Huolehdimme myös kaikesta kirjeen lähettämiseen liittyvästä ja lähetysten ajoituksesta. Lähetyksen jälkeen toimitamme raportin siitä, ketkä asiakkaistasi uutiskirje on tavoittanut. Sähköpostimainonnan avulla saat tarkan tiedon siitä, ketkä ovat lukeneet kirjeen, mihin vuorokaudenaikaan parhaiten tavoitat asiakkaasi ja mistä linkeistä he ovat kiinnostuneita.

Sähköinen suoramainonta poikkeaa painetusta hinnan ja seurantamahdollisuuden suhteen. Sähköisen suoramainonnan jakelukustannukset ovat pienet ja seuranta yksityiskohtaista. Sähköpostimainonnan tuottamisessa taitavalla markkinoijalla on avainrooli. Asiakkaan huomio on onnistuttava kiinnittämään hyvin lyhyessä ajassa, ja siksi jo uutiskirjeen otsikon on houkuteltava vastaanottaja lukemaan lisää.  

Uutiskirjeen hinta alkaen 179 €.

Ajankohtaista