Kävijöitä kotisivullesi

Hienoista kotisivuista ei ole hyötyä ilman kävijöitä.

Kohtaamme usein yrittäjiä, jotka haluavat ostaa uudet kotisivut suurin odotuksin ja vaatimuksin.  Projekti etenee, ja kotisivujen valmistuttua asiakas huokaisee, että vihdoinkin tuli valmista. 

Mutta julkaisun jälkeen on edettävä markkinointivaihteeseen ja aloitettava jatkuva työ kävijöiden houkuttelemiseksi. Kalliista kotisivusta ei ole hyötyä, jos se ei vedä kävijöitä. Siksi on hyvin tärkeää seurata kotisivujen kävijämäärää ja markkinoida niitä.

Seuraavassa muutamia vihjeitä kävijöiden houkuttelemiseksi:

  • Päivitä – uskollisille kävijöille on tarjottava koko ajan jotakin uutta sisältöä.  
  • Sosiaaliset mediat – jos sinulla on mielenkiintoinen tuote tai hyvä tarjous kotisivullasi, jaa tieto sosiaalisissa medioissa, jotta saat ihmiset käymään kotisivullasi.   
  • Hakukoneoptimointi – mieti mitä ja miten kirjoitat kotisivullesi, jotta se näkyisi parhaiten hakukoneilla.
  • AdWords -ilmoittaminen hakukoneissa varmojen osumien varmistamiseksi. Maksat vain kotisivulle johtavasta klikkauksesta. Tähän on todella paneuduttava. Jos et ehdi, ota yhteyttä meihin. Me huolehdimme ilmoituskampanjoistasi ja seuraamme tilannetta. 
  • Uutiskirje – kehota asiakkaitasi ilmoittautumaan asiakaskirjeesi vastaanottajaksi. Lähetä uutiskirje, kun kotisivulla on jotakin uutta, josta haluat tiedottaa.   

 

 

 

 

 

Nina Hägen Kustmedia Eniti

Teksti: Nina Hägen
nina@eniti.fi
Puh. 050 38 222 99

Lue lisää samasta aineesta:

Lue myös muut artikkelit:

Ilmoittaminen sosiaalisissa medioissa ja hakukoneissa

Miten yrityksesi viestii verkossa?

Uutiskirje

 

Ajankohtaista